(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті описано структурно-семантичні та функціонально-стилістичні особливості індивідуально-авторських (оказіональних) словосполучень, що використовуються в текстах сучасної української прози, зокрема у творах О. Ірванця, Т. Прохаська, І. Карпи, С. Поваляєвої та ін.