(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті проаналізовано специфіку функціонування фразеологізмів античного походження в українському поетичному дискурсі ХVІІ ст. Зроблено висновок про те, що головним фактором входження цих фразеологізмів є внутрішня форма власної назви, яку автори використовували для надання експресії творам.