(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті охарактеризовано контексти вживання займенника ми в документах звітного характеру. Розглянуто прийоми мовної демагогії, можливі в цих контекстах. Виявлено, що займенник не можна розглядати як засіб маніпулювання, оскільки це «інклюзивна» ми, у якому 2-га семантична складова завжди чітко визначена.