(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена дослідженню експресивного синтаксису економічного дискурсу. Розглянуто характерні для наукового мовлення різні типи окличних речень. Виявлено експресивно-виражальний потенціал окличних речень у наукових текстах економічного дискурсу на матеріалі українського журналу «Економіст».