(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядаються особливості розвитку навичок читання та перекладання фахового тексту, проаналізовано труднощі, з якими стикаються студенти під час роботи з фаховою термінологією, обґрунтовано основні методи роботи з професійно зорієнтованими текстами.