(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто проблему формування здатності особистості до ефективної міжкультурної комунікації, види компетентностей міжкультурної комунікації, ознаки успішної взаємодії між представниками різних культур.