(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Статтю присвячено дослідженню структурних особливостей паремій із дієслівними та прислівниковими предикатами стану в українській мові, виявленню основних принципів, на яких ґрунтоване розмежування прислів’їв і приказок на конструкції простої і складної синтаксичної структури.