(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Дослідження історії лексичного складу української мови неможливе без з’ясування історії окремих груп, зокрема, одоративів. Аналіз композитів-одоративів репрезентує лексику запаху в староукраїнський період.