(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Проаналізовано семантичну й комунікативну структури розповідного речення в аспекті відношень ствердження / заперечення, визначено його статус серед інших типів речення, зʼясовано, що розповідні речення є базисними для вивчення стверджувального чи заперечного значення.