(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті проаналізовано словотворчу продуктивність дієслів динамічної просторової локалізованості з префіксом під-. Установлено структуру типової словотвірної парадигми досліджуваних твірних, виявлено типологію словотвірних значень, реалізованих похідними, з’ясовано кількісну наповнюваність кожного структурного блоку і словотвірного значення.