(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті на основі аналізу роману О. Кобилянської «Апостол Черні» прослідковано розгалуженість, складність і взаємодія системи образів твору, що дає можливість виявити авторські особливості підходу до створення художніх образів.