(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Стаття присвячена дослідженню оказіональних адвербіальних лексем у творчому надбанні дніпропетровських письменників другої половини ХХ – початку ХХІ століття, зокрема аналізу їхніх семантико-дериваційних особливостей, оказіональних значень, образного-асоціативного потенціалу та експресивних функцій.