(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті міжмовні ідіоматичні відповідники досліджується як специфічні форми вираження думки в англійській та українській мовах, що зумовлюються етнокультурними та етномовними факторами. Аналізуються випадки ізоморфізму та анізоморфізму в ідіоматичних одиницях, що зіставляються.