(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті розглянуто підходи до опису лексичного складу. Проаналізовано принципи наукової та наївної категоризації. Витлумачено лексико-семантичну категорію. З’ясовано сутність семантичних відношень, які організовують великі групи слів.