(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Стаття продовжує цикл публікацій автора, присвячений дослідженню комунікативно-прагматичних проблем, актуальність яких не викликає жодних сумнівів у лінгвістичних студіях. Дослідниця приділила окрему увагу виявленню прагматичного потенціалу дієслів у мовно-комунікативній організації текстів химерних романів відомих українських письменників Є. Гуцала та О. Ільченка, зазначивши, що прагмеми-дієслова сприяють, зокрема, актуалізації різних за виявом емотивно-оцінних характеристик персонажів обох авторів.