(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Статтю присвячено повтору як одній із лінгводомінант поетичної мови кінця ХХ – початку ХХІ століття, звернено увагу на його «співдію» з іншими стрижневими стилістичними одиницями. Визначено функціональне навантаження повтору в українській мовотворчості задекларованого періоду.