(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті розглядаються особливості жіночого дискурсу драматичної поеми Лесі Українки «Оргія». Основна увага зосереджується на розкритті особливостей жіночих персонажів твору та їх функціональних ознак, репрезентованих у межах художнього тексту.