(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
На матеріалі науково-навчальних текстів транспортного (залізничного) спрямування проаналізовано семантико-синтаксичну організацію складнопідрядних речень означального типу.