(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядається ціннісний компонент концепту «Памʼять» у дискурсі, де виявляється амбівалентність досліджуваного концепту. Залежно від типу дискурсу використовуються різні оцінні предикати.