(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті порушено проблему внутрішньої форми похідного слова і його ономасіологічної структури: окреслено різновиди номінацій щодо способів позначення за внутрішньою формою, розкрито специфіку створення ономасіологічних структур, засвідчено тісний звʼязок між досліджуваними поняттями як репрезентантами класифікаційно-пізнавальної діяльності людини.