(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Стаття присвячена дослідженню особливостей функційного вияву прикметників, числівників, займенників і прислівників, ужитих у назвах розділів і статей Кримінального кодексу України. У статті зазначається, що найуживанішими в назвах розділів і статей кодексу є іменники і прикметники (співвідношення відповідно 5:1 і 3:1). Рідше фіксуються займенники, зовсім рідко – прислівники і числівники.