(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено вивченню різних типів іменникових інновацій, утворених основоскладанням, на матеріалі мови сучасних українських ЗМІ. Проаналізовано словотворчі, семантичні та стилістичні особливості композитів-неологізмів.