(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Основна мета дослідження – аналіз різноаспектних спостережень і неоднозначність позицій учених щодо вивчення таких наукових понять, як «варіант», «інваріант», «варіантність», «варіювання» у словʼянському мовознавстві.