(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті зіставлено стилістичні функції, які виконують вставлені конструкції в текстах у наукового та публіцистичного стилів української мови, виявлено спільні та специфічні риси функціонування вставлених конструкцій у кожному зі стилів.