(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розкрито корелятивний узаємозвʼязок комунікативної установки з рівнем сформованості соціокультурної компетенції майбутніх учителів. Розроблено систему завдань, спрямованих на формування країнознавчої компетенції у змісті соціокультурної компетентності майбутніх фахівців.