(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Стаття демонструє використання на заняттях з аналітичного читання оповідань відомих англійських і американських письменників задля того, щоб прищеплювати високі моральні цінності та розширити світогляд студентів.