(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто проблему комунікативної спрямованості в навчанні української мови, окреслено основні шляхи реалізації мети мовної освіти в сучасних умовах середньої школи, запропоновано зразки вправ, спрямованих на формування комунікативних умінь і навичок учнів під час навчання морфології.