(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто, як порушення традиційної сполучуваності мовних одиниць, зумовлене специфікою мови інтернету, ускладнює розуміння текстів білоруських інтернет-новин.