(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Стаття присвячена проблемі семантичної типології предикатів стану. Предикати із значенням стану диференційовано на дрібніші об’єднання з огляду на їх значеннєву деталізацію.