(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто структурну організацію сучасних анатомічних термінів, проаналізовано потенційну здатність сполучуваності термінів ветеринарно-медичного спрямування та види логічних зв’язків між ними.