(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовано нові слова української і російської мов, виявлено продуктивні морфонологічні явища нових слів та порівняно особливості та закономірності їхнього творення в українській та російській мовах.