(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено структурно-семантичному аналізу ергонімів міста Луцька (на прикладі назв закладів харчування). Розглянуто погляди лінгвістів на розуміння терміна ергонім. Проаналізовано 275 назв ресторанів, кафе, барів, піцерій та зʼясовано, що структурно ці ергоніми розподіляються на одно-, дво-, три- та багатокомпонентні.