(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті аналізується проблема перекладу німецьких фразеологічних одиниць, а також розглядаються способи перекладу німецьких фразеологічних одиниць українською мовою.