(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Ціла низка спірних питань, які точаться навколо кольоративів, є причиною того, що назви кольору протягом кількох останніх десятиліть стали предметом постійного зацікавлення лінгвістів, які досліджують проблему семантики. У статті розглянуто теоретичні засади дослідження кольороназв в українській мові, східнослов’янському мовознавстві. Подано різні аспекти класифікації й аналізу кольоративів.