(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Дослідження історії лексичного складу української мови неможливе без з’ясування історії окремих семантичних груп. Аналіз словотвірних гнізд із одоративними коренями (за словником «Лексикон славено-латинський» Є. Славинецького та А. Корецького-Сатановського) репрезентує лексику запаху в українській мові ХVII ст.