(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Проаналізовано проблему адаптації німецькомовних лексичних запозичень у системі мови-рецептора, а також простежено шляхи проникнення іншомовних слів в українську мову та подальше їх освоєння.