(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Проаналізовано найважливіший аспект міжкультурної комунікації – лінгвістичний, який в рамках вербального спілкування розкриває особливості культури комуніканта засобами мови.