(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті визначено роль мови в державотворенні, охарактеризовано мовну політику та особливості функціонування урядово-канцелярської мови в Українській козацько-гетьманській державі.