(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті порушено актуальне питання сучасного синтаксису, що стосується синтаксичного зв’язку – однієї із фундаментальних категорій цього рівня мови. Зокрема, витлумачено зв’язки, не протиставлені за характером та напрямком синтаксичної залежності: пояснення та безсполучниковий зв’язок.