(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовані шляхи формування та лексико-семантичні особливості ойконімів, утворених від особових назв людей (антропонімів), визначені їхні структурні групи, варіанти в синхронії та діахронії, подані статистичні характеристики окремих типів.