(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Розглядаються особливості маніфестації та функціонування одного з головних концептів мегатексту «Кобзаря». Простежується характер формування ціннісної та експресивно-емотивної складової концептуального змісту.