(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті описано типи та функціональне призначення односкладних номінативних речень, що використовуються в поетичних творах Ліни Костенко, зокрема в збірці «Мадонна Перехресть».