(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розкрито засоби вираження компонентів структури архетипу героя німецької народної побутової казки, інтерпретовано структурні компонентів архетипу героя німецької побутової казки як представника німецької культури. Встановлено, що кожен з компонентів співвідноситься з провідними національними концептами, які характеризують героя казки та його дії, а відтак – і представника німецького народу.