(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядається редуплікація як мовне явище і як засіб характеристики ідіолекту А. Малишка, подано аналіз різних типів цього явища, виявлена роль у побудові поезії та ідейно-тематичному змісті тексту.