(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено дослідженню фразеологічного складу публіцистичної спадщини М. Грушевського; здійснено аналіз функціональних особливостей фразеологічних одиниць народнорозмовного походження, з’ясовано їх стилістичне навантаження і прагматичний потенціал.