(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті здійснено лінгвістичний аналіз мемуарного тексту, обґрунтовано наявність жанрово-стильових ознак мемуарної літератури, визначено текстову будову і форми словесного відображення змісту, висвітлено специфіку мовної організації мемуарних текстів, виявлено світоглядну та естетичну позицію автора-мемуариста.