(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядається культурний концепт «Ікона» як когнітивна іманентна система інтертекстуально-вербально-невербальних культурних кодів православної свідомості, що розкриває духовну самобутність слов’янського народу.