(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті здійснено спробу порівняльного аналізу метафори в політичному дискурсі з точки зору особливостей її використання в сучасній українській та чеській публіцистиці.