(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядаються питання укладання галузевих глосаріїв. Доведено переваги їх використання у перекладацькій діяльності. Представлено зміст курсу з основ укладання галузевих глосаріїв. Запропоновано урахування алгоритму створення глосаріїв.