(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядаються можливості використання мнемотехнічних стратегій у навчанні німецької мови. Основна увага приділяється визначенню поняття «мнемотехнічна стратегія», розглядаються мнемотехнічні засоби навчання німецької мови та можливості використання мнемотехнічних стратегій у процесі засвоєння лексичних та граматичних явищ.